F.A.Q
 
Parteneri
 
Contact
 
Bionova on You-Tube
Newsletter
 

BioNova este un brand care a fost dezvoltat in mod constant incepand cu 1985 si care a devenit marca inregistrata in 1992. Gama de variante de proiectare cuprinde acum produse incepand de la bazine ecologice dintr-o sectiune pana la piscine de lux cu sistem complet biologic de purificare.

In functie de cerintele de plantare, dorintele personale si a pretului, BioNova poate oferii diverse metode si tehnologii pentru construirea bazinelor de inot.

Practic, BioNova ofera filtre incercate si testate, componente special realizate precum si substraturi pentru planificarea si construirea bazinelor de inot.

Metoda 1: Eco BioNova

Zonele de inot si tratament sunt construite intr-un bazin unic - "bazin-in-bazin" sau tanc in tanc. Jumatate din suprafata piscinei este disponibila pentru inot in timp ce cealalta jumatate este proiectata ca un filtru cu plante acvatice pentru curatarea apei. Skimmer-ele au ca rol curatirea suprafetei apei si se adapteaza automat la nivelul acesteia (in varianta Eco, nivelul apei din piscine poate fluctua cu pana la 50 cm, astfel nu este necesara complectarea foarte frecventa cu apa). De la skimmere apa este preluata cu ajutorul unei pompe, filtrata cu ajutorul unui filtru de particule fine si distribuita in zona cu plante acvatice, zona destinata regenerarii apei. Acest model este rezonabil ca pret si adecvat si in cadrul gradinilor mici datorita spatiului redus necesar zonelor tehnice.

 

 
 
 
  Reprezentant oficial pentru Romania a piscinelor Bionova Tel.: 0258/818008, 0733/672747  
copyright©2010 PERLA MEX | Design: orkas.ro